image
 |  0 12 Лютого 2020 | 12:19

На Луцькому КХП №2 не платять зарплат і звільняються працівники

На Луцькому КХП №2 знову виникли проблеми з виплатою зарплат та масовим звільненням працівників.

Про це під час озвучення запиту повідомив депутат Волинської облради Юрій Цейко з фракції ВО «Свобода».

«Наразі це підприємство передано в управління Державного агентства резерву України. Протягом останніх років з підприємством було пов’язано чимало скандалів, кримінальних справ тощо. Підприємство лихоманило, пекарі вимушені були купляти борошно в інших областях.

Близько року тому ДП «Луцький КХП №2» знову запрацювало, виробники хлібобулочної продукції зраділи, що знову є якісне борошно, дешевше та ближче. Однак це тривало не довго.

Ситуація знову погіршилась, підприємство фактично не працює, виробники хлібо-булочної та кондитерської продукції не мають можливості на місці придбати борошно. При цьому виникають проблеми із виплатою заробітної плати на ДП «Луцький КХП №2», яка ненабагато перевищує мінімальну», - розповів про стан справ Юрій Цейко.

У запиті на адресу голови Волинської ОДА депутат просить вжити заходи щодо відновлення належної роботи підприємства, зокрема щодо реалізації хлібопекарням борошна та виплати заробітної плати працівникам ДП «Луцький КХП №2».

Читайте також: Нового голову Волинської ОДА возять на транспорті лісового управління, - депутат

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити