image
 |  5 3 Жовтня 2023 | 12:51

На одній із вулиць Луцька самовільно зрізали дерева (ФОТО)

Інспекторами у складі АвтоГШР спільно з заступником начальника відділу екології Луцької міської ради було оперативно відреаговано на звернення щодо самовільного зрізання зелених насаджень по вулиці Домни Гордіюк, 14а, що у місті Луцьку.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

На місці було встановлено, що видалення частини дерев було проведено поза межами будівельного майданчика, без відповідного ордеру на видалення зелених насаджень, отриманого в установленому порядку, що є порушенням ст. 152 КУпАП, п.п. 6.4 Правил благоустрою міста Луцька.

На відповідальну особу було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП та роз’яснено порядок видалення зелених насаджень на території Луцької міської територіальної громади.

Штраф за порушення зазначеної статті складає від 850 до 1700 грн.

Також, відділом екології Луцької міської ради підготовлено лист до Державної екологічної інспекції у Волинській області для обчислення розміру шкоди, заподіяної зеленим насадженням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку працює магазин з російськомовною вивіскою

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити