image
 |  4 12 Жовтня 2022 | 20:08

На війні обірвалося життя 25-річного уродженця Волині

На війні загинув уродженець Каменя-Каширського Олександр Нестерчук. Молодий чоловік щойно нещодавно відзначив своє 25-річчя. Останнім часом він мешкав у Червонограді на Львівщині.

Ветеринар за освітою він добровольцем вступив спочатку до лав місцевої територіальної оборони, а згодом – одного з підрозділів Збройних сил України. Настигла смерть Героя при визволенні ним окупованого військами Росії півдня України, пише газета Полісся.

У Олександра Нестерчука, котрий служив на посаді кулеметника, залишилися дружина і п’ятирічний син.

Тремтить голос у дідуся, коли розповідає про онука, якого змалку виховував, що зростав на його руках. Пригадує, що Саша ніби відчував свою загибель, заповів коли щось із ним трапиться, поховати в Червонограді. Останню волю покійного виконали. Він знайшов вічний спочинок саме у краї, який став для нього також рідним, як і Камінь-Каширщина.

Чин відспівування хороброго захисника відбувся при церкві Пресвятої Богородиці Владичиці України УГКЦ (м. Червоноград). Віддати йому шану прийшли сотні людей, військові, рідні, знайомі-земляки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна відібрала життя 34-річного волинянина

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити