image
 |  2 11 Лютого 2019 | 23:00

Чесних менше: через «регіонала» Смітюха головний партієць Гриценка на Волині покидає політику

Голова обласного осередку партії «Громадянська позиція» Сергій Чуріков повідомив, що через призначення Івана Смітюха довіреною особою Анатолія Гриценка «йде з політики».

Нагадаємо, що рішення про те, що колишній «регіоналї» Іван Смітюх став довіреною особою кандидата у президенти Анатолія Гриценка по 21-му виборчому округу, нібито стало несподіванкою для обласного керівництва політичної сили.

Свою заяву Сергій Чуріков розмістив у Фейсбуці 11 лютого, ближче до вечора понеділка.

«Друзі, я йду з політики. Рішення далось мені не легко. Я не займався політикою до того і не знаю чи буду займатись після. П`ять років активної роботи в «Громадянській позиції», 1,5 президентських кампанії, парламентська та місцева, вибори в ОТГ. 3 з лишком роки очолював «Громадянську позицію» у Волинській області. На волонтерських засадах. Витратив купу часу, нервів, ресурсів. Робив це щиро і безкорисно», – заявив Чуріков.

Читайте також: Кандидати-силовики від Гриценка — це гібридний реванш, — військовий експерт

«Причиною виходу є призначення Івана Смітюха довіреною особою Анатолія Гриценка в 21 окрузі у нас на Волині. І хоч я прямо не причетний до такого призначення (мені б у страшному сні таке б не приснилось) я не можу після цього залишатись Головою партійної організації в області. Змирившись з таким, я б не міг гуляти Інституцькою, не міг би дивитись в очі хлопцям і дівчатам, з якими ми ризикували взимку 2013-2014. Є й раціональна частина - таке призначення наносить значну репутаційну шкоду партії та кандидату як в області так і в Україні, обмежує можливості об’єднатись з демократичними силами/кандидатами», - написав Чуріков. 

 

«Особлива подяка Волинській команді Громадянської позиції. Я гордий, що ми довший час залишались однією з найсильніших організацій, а на місцевих виборах 2015 року зайняли 4 місце серед усіх областей в Україні. Сподіваюсь Ви зрозумієте моє рішення. Вірю, що в Гриценка є шанси перемогти. Довіряю йому. Усі ми робимо помилки. А загалом він класний мужик. І 31 березня я віддам голос Гриценку», - написав Сергій Чуріков.

Читайте також: Гриценко – головний клоун на цих виборах, – екс-редактор журналу

Нагадаємо, що довірена особа кандидата на посаду Президента України Анатолія Гриценка у виборчому окрузі №21 на Волині з центром у місті Ковелі – рідний брат колишнього народного депутата України від Партії регіонів Григорія Смітюха – Іван Євдокимович Смітюх.

Також раніше ЗМІ писали про те, що до політичної сили Анатолія Гриценка на Волині приєдналися колишні топові «регіонали». Також окремі активні в минулому члени Партії регіонів були помічені в веденні агітації за Гриценка у соцмережах. Однак, тоді Сергій Чуріков заявляв, що «регіонали» не беруть активну участь у діяльності партії і не є членами штабу Анатолія Гриценка на Волині.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити