image
 |  0 31 Березня 2021 | 07:11

На Волині керівники громади забули про існування екологічних проблем

Наведення незалежного санітарного стану на території сміттєзвалищ Колківської громади передбачили 227 тисяч гривень.

В цю суму входить утримання сміттєзвалищ на території громади, утримання прибережної смуги річки Стир, зрізання аварійних дерев та ліквідація стихійних сміттєзвалищ.

До слова на придбання нового автомобіля для потреб керівництва Колківської громади в бюджеті передбачили 540 тисяч гривень та 1 мільйон 300 тисяч гривень на внутрішній ремонт селищної ради. 

Отож, вирішувати обіцянки Олександр Палінкевич вже не квапиться, а для чого? Вибори давно пройшли і далі можна збавити оберти і працювати для себе.

Тоді як на проведення капітального ремонту доріг громади виділили лише 1 мільйон гривень та поточного ремонту об’єктів транспортної інфраструктури 1 мільйон 230 тисяч гривень. 

Поточний ремонт тротуарів 508 тисяч гривень, проведення робіт по благоутсрою громади – 1 мільйон 680 тисяч гривень, 189 тисяч на реконструкцію вуличного освітлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для роботи: посадовці Колківської селищної ради купують новий кросовер за понад 400 тисяч

На встановлення дитячих ігрових майданчиків - 80 тисяч. На збирання та вивезення сміття – 255 тисяч та функціонування комунальників – 592 тисяч гривень. 

Тоді як на забезпечення діяльності клубів, будинків культури закладено в бюджеті 3 мільйони 179 тисяч гривень.

Нагадаємо, що на території Колківської громади лишається відкритим питання щодо стихійних сміттєзвалищ та захаращених берегів річки Стир, очевидними речами є те, що 227 тисяч гривень буде цілком не достатньо для вирішення даної екологічної проблеми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали стан затонулого порому у волинському селі (ФОТО)

Затоплена поромна переправа в селі Боровичі, яку відновити обіцяла місцева влада ще у 2020 році. Затонула вона через бездіяльність багаторічної старости села Боровичі Тамари Мандзюк, яка продовжує працювати на займаній посаді далі. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити