image
 |  5 3 Січня 2019 | 12:05

На Волині «синім полум'ям» згоріли наркотики (ФОТО)

Співробітники Ковельського відділу поліції у присутності спеціальної комісії до складу якої, окрім поліцейських, увійшов представники СБУ, знищили наркотичні засоби та прекурсори, які були вилучені у ході протидії наркозлочинності та стали речовими доказами у кримінальних провадженнях.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

За рішенням судів щодо знищення небезпечних речовин, їх відповідальне зберігання у відділі поліції завершилося.

Загалом за рішеннями судів поліцейські знищили, шляхом спалення майже 100 г. канабісу, 200 г. макової соломки, а також амфетамін, PVP, насіння канабісу, рослини коноплі та снодійного маку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За кермом авто, яке скоїло ДТП у центрі Володимира, був позбавлений прав депутат від «Самопомочі» Олексій Панасюк

Нагадаємо, в листопаді 2018 року співробітники управління протидії наркозлочинності ГУНП в області у співпраці із ковельськими оперативниками у результаті проведення оперативних заходів викрили групу наркоторговців, які збували наркотики на території міста Ковель.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити