image
 |  4 23 Жовтня 2020 | 10:20

«Найцінніше, що є у нас – це люди», – кандидат у мери Ковеля звернувся до земляків*

Перший заступник голови Волинської обласної ради, кандидат на міського голову Ковельської ОТГ та депутата Волинської обласної ради від ВО «Свобода» Юрій Поліщук оприлюднив звернення до жителів Ковельщини.

«25 жовтня Ковельщина обиратиме місцеву владу. Розвиток краю у наступні 5 років залежатиме від того, як Ви проголосуєте на місцевих виборах. 

Нам щодня доводиться робити якийсь вибір. Іноді ми приймаємо правильні рішення. Іноді помиляємося. Однак нечасто потрібно ухвалювати рішення, з якими доведеться жити упродовж 5 років.

Місцеві вибори 2020 року відбуваються за особливих умов. Олігархи, які вже поділили між собою стратегічні підприємства та галузі, вирішили розділити ще й землі та території. Вони розглядають міста і округи як свої приватні вотчини.

Ми з вами часто згадуємо і гордимося тим, що у 16-му столітті Ковель отримав Магдебурзьке право. З того часу містяни самі стали вирішувати свою долю. Нині розпочався зворотній процес. Ми на порозі нового феодалізму. Не можна дозволити олігархічним групам і їх ставленикам захопити владу в Україні ще й на місцевому рівні. Бо коли це станеться, то просити захисту буде ні в кого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Поліщук: Ідея має значення

Я є представником команди Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Ми послідовні, щирі, відверті. Наші погляди не змінюються унаслідок зміни політичної ситуації в державі. Ми називаємо речі своїми іменами і завжди відкриті до прямого діалогу з людьми. 

«Свобода» у радах відстоювала права громади, коли інші мовчали. Разом з фермерами ми боролися за українську землю. Разом з профспілками протестували проти кабального трудового законодавства. Разом із підприємцями відстоювали їхні права на бізнес. А з освітянами стояли поруч з вимогами справедливої оплати праці та збереження ЗНО.

Йдучи на посаду міського голови Ковеля, я не обіцятиму казкових замків і миттєвих чарівних перетворень. Бути відвертим з людьми – мій життєвий принцип. Скажу прямо: буде нелегко. Але я люблю Ковельщину і щиро вболіваю за її долю. Живу її успіхами та проблемами. Знаю багатьох чудових людей, які мешкають у нашій громаді.

Найцінніше, що є у нас – це люди. Саме вони є моєю головною опорою і підтримкою. Впевнений: разом ми зможемо досягти поставлених цілей та надати імпульсу розвитку громади. Бо Ковельщина – це серце Волині», – йдеться у зверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій ПОЛІЩУК: Віра у себе здатна здолати будь-які труднощі*

«У мене є моральне зобов’язання перед земляками. І щире прагнення служити на благо громади. Я докладу усі зусилля та набутий роками досвід задля розвитку Ковельської об’єднаної територіальної громади та Волинського краю. Сподіваюся на вашу довіру та підтримку», – завершує своє звернення до земляків кандидат на міського голову Ковельської ОТГ та депутата Волинської обласної ради від ВО «Свобода» Юрій Поліщук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити