image
 |  0 10 Листопада 2018 | 12:21

Оприлюднили аудіо, у якому Садовий обзиває Гандзюк стервою

Мер Львова звинувачував активістку у корупції та розвалі осередку його партії.
Про це повідомляє ТСН.
Мер Львова Андрій Садовий різко висловлювався на адресу активістки Катерини Гандзюк і називав її "стервом".
"З приводу цієї Гандзюк з Херсону. Щоб ти розумів – це стерва, яка є лідером корупції в міській раді. Вона біля мера "права рука". Це її ідея, щоби всі депутати очолювали комунальні підприємства – вісімнадцять депутатів очолюють комунальні підприємства. Вона лідер "відкатів" по місту. Все йде через неї", - каже на аудіозаписі голос, схожий на Садового.
Також мер Львова звинувачував Гандзюк у розвалі осередку "Самопомочі" у Херсоні. "Вони перекупляли наших депутатів", – сказав Садовий.
Катерина Гандзюк від отриманих опіків померла 4 листопада. Її справу одразу ж перекваліфікували на закінчене умисне вбивство. Генеральний прокурор України Юрій Луценко пообіцяв, що слідство Національної поліції щодо вбивства активістки Катерини Гандзюк незабаром буде завершене і справу передадуть до суду. Наразі у цій справі затримано п’ятьох підозрюваних - організатора злочину та безпосередніх виконавців.
Організатори спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?" у Facebook, активісти, а також Telegram-канал The Newsroom оприлюднили власні результати розслідування з посиланням на власні джерела, у яких називають посередником між замовником вбивства та організатором помічника нардепа Паламарчука Ігора Павловського.
https://www.youtube.com/watch?v=DhWKiKlNrmg&feature=youtu.be
Своєю чергою Паламарчук спростував всі звинувачення у причетності до вбивства Гандзюк. Разом з цим він звільнив Павловського, аби "уникнути тиску на слідство".
Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що слідство висунуло 12 версій щодо замовників вбивства активістки Катерини Гандзюк, але основними є три.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поразка кума Путіна: львівський суд відмовив у забороні мораторію на російськомовний культпродукт

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити