image
 |  130 23 Грудня 2021 | 22:02

Пісня на ніч: KOZAK SYSTEM – Свобода наче любов (OST «Шлях поколінь») ПРЕМ'ЄРА

«Свобода наче любов» – офіційний саундтрек, написаний Глібом Бабічем та гуртом KOZAK SYSTEM до фільму Михайла Ухмана «Шлях поколінь».

Пісня на цифрових платформах - https://song.link/w6pz8t5wwdmqz . Підписуйтесь на@Тепла Лампова Хунта Гліба Бабіча На вас чекають нові прем'єри пісень.

Кліп титрований українською, англійською та китайською. English subtitles. 中文字幕

Гліб Бабич:

Коли ми з @kozaksystem почали створювати цю пісню, я переглянув чорнові матеріали фільму чотири рази. Щоб відчути та зрозуміти. Так склалося, що вся історія України – це постійна війна за свободу. Реальний бій за те, що любиш. За свою землю, за свою сім'ю, за кохання, за людей, що живуть на твоїй землі. Саме про це фільм. Мені це близько і зрозуміло – п'ять років я провів на Донбасі , на війні за свою країну. І бачив багато чого, що розкриває українську душу у найскладніших та найнебезпечніших ситуаціях.

Тому ми з хлопцями вклали у цю музику та слова все, що відчуваємо. Все кохання, біль, надію, і той сенс, що рухає українськими людьми. Тому, що тих, для кого «Свобода неначе кохання» - не можна ні вбити, ні завоювати. Бо нам відомо містецтво війни за свободу.

Сам фільм, як і пісня до нього – це стара та нова історія. Дві війни за волю, дві різні епохи. Історії справжнього кохання. І долі людей. А ще гідність, завзятість та готовність пожертвувати собою за інших. Щоб відвоювати мир у війни для свого дому. Все, як у житті. Якщо свобода для тебе – любов.

У кліпі використано кадри з фільму "Шлях поколінь", який вийде на екрани та електронні майданчики вже у 2021 році.

Іван Леньо, фронтмен гурту KOZAK SYSTEM:

Важко писати пісню, яка має стати головною музичною темою-саундтреком до фільму, якого ти ще не бачив. Тут покладаєшся на досвід та інтуіцію. А оскільки з Глібом Бабичем ми написали вже не одну пісню ось так «в сліпу», то сумнівів, що все у нас вдасться не було. Слова щемкі, мелодія ніжна, мені залишалось лише відтворити задум автора. Пізніше, побачивши сам фільм, я був здивованим, наскільки гармонічно ця пісня злилася з відеорядом та сюжетом.

Михайло Ухман, продюсер фільму:

Я радий, що саундтрек "Свобода наче любов" - був написаний саме Глібом Бабічем і легендарним українськім рок-гуртом Kozak System.

Впевнений, що ця пісня і цей кліп нікого не залишать байдужим. В них, як і у фільмі, гармонійно поєднане життя, боротьба і нелегкий вибір всіх українців, а також окрема доля сучасного київського хлопця Назара.

Сюжет фільму кидає нас з епохи в епоху, а сама пісня - змушує задуматися навіть самих черствих людей. Я не знаю, чи стане вона хітом, але в серце багатьох вона залишиться обов'язково.

Слова: Гліб Бабіч.

Музика: Гліб Бабіч/KOZAK SYSTEM

Над відео працювали:

Продюсер – Михайло Ухман

Режисери – Гліб Бабіч, Сашко Одуванчиков

Оператор – Кирило Жоров

Режисер монтажу – Дарка Бабіч

Саундпродюсер – Мілош Єліч

Виробництво: "Ухман і Компанія" та "Тепла Лампова Хунта"

Дякуємо за допомогу Наталі Галушко, Сергію Каравану та Військово-історичній групі "Азимут" на чолі з Патраєм Володимиром.

Спокійних снів!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити