image
 |  0 9 Липня 2020 | 12:14

Погуляйко порадив Зеленському уникати незручних запитань від журналістів

Під час візиту на Волинь Володимира Зеленського між головою Волинської ОДА та журналісткою виникла конфліктна ситуація.

Про це ВолиньUA стало відомо під час стріму на офіційній facebook-сторінці Офісу Президента.

Конфлікт між Головою Волинської ОДА Юрієм Погуляйком та журналісткою ТРК "Аверс" Наталкою Поліщук виник просто у прямому ефірі.

Журналістка задавала питання Зеленському на рахунок донецьких фірм, які на тендерах по ремонту доріг витісняють обласний автодор. Президент запропонував губернатору відповісти на запитання, але Юрій Погуляйко при цьому різко перебив журналістку, відмовляючись давати будь-які коментарі, аргументувавши, що "це провокаційний канал".

Вибірковість голови Волинської ОДА ми бачимо не вперше, адже Погуляйко не звик до критики та висвітлення його "проколів" у роботі. Не дивно, що самого губернатора неможливо побачити на місцевих телеканалах, коли він довіряє лише власній пресслужбі, адже там немає незручних запитань.

Разом з тим, заспокоївши Погуляйка, Зеленський таки дав відповідь на запитання журналістки з умислом - "какая разніца", хто ремонтує дороги, аби ремонтували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові вигрібали воду з калюж перед візитом Зеленського до Луцька (ВІДЕО, ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити