image
 |  2 9 Березня 2018 | 14:16

«Свободівці» передали поліції п’ятьох «тітушок», від яких постраждав нардеп Левченко (ФОТО)

Їх автомобіль розбили.
Про це 09 беpезня 2018 року повідомляє сайт «LB.ua».
У Києві на Половецької вулиці, де вранці сталася бійка за участю нардепа Юрія Левченка (партія «Свобода»), було затримано п'ятьох осіб.
Як повідомляє кореспондент «LB.ua», їх спіймали місцеві жителі за підтримки співчуваючих активістів. Вони намагалися виїхати з місця події на автомобілі з іноземними номерами і наклейкою «Авто Євро Сила», але були зупинені.
Світлина від Андрія Іллєнка.
Тітушня, яка тероризувала киян і побила народного депутата Юрка Левченка - вже не така нахабна. Виховна розмова від свободівців подіяла. Думають над своєю поведінкою, - написав на своїй сторінці у Фейсбуці Андрій Іллєнко.

Світлина від Андрія Іллєнка.У машині побили вікна, а пасажирів відправили в один з гаражів, які намагалися демонтувати представники КП «Київблагоустрій».
Світлина від Андрія Іллєнка.Потім їх передали поліцейським.
Нагадаємо, ділянка на Половецької вулиці передана торговому представництву Таджикистану, яке планує побудувати тут висотну будівлю. Проблема в тому, що зараз там знаходяться гаражі місцевих жителів, які категорично проти будівництва.
Вони неодноразово протестували проти знесення гаражів, але незважаючи на це, в п'ятницю вранці їх майно приїхали демонтувати. В результаті виникли зіткнення, в яких постраждав нардеп Юрій Левченко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити