image
 |  0 20 Березня 2019 | 09:14

Помічник Семенченка з «Самопомочі» причетний до розкрадання Укроборонпрому

Головний фігурант розслідування щодо розкрадання Укроборонпрому був помічником нардепа від "Самопомочі" Семена Семенченка.

Про це повідомляє видання Слідство.Інфо.

За інформацією проекту Слідства.Інфо "Посіпаки", колишній спеціальний агент НАБУ Євген Шевченко, який фігурував у журналістських розслідуваннях Бігус.Інфо про численні розкрадання при закупівлі деталей для Укроборонпрому, працював помічником народного депутата від "Об'єднання "Самопоміч" Семена Семенченка на громадських засадах.

Раніше Семенченко підтвердив, що Євген Шевченко був його помічником, а після виходу розслідування, в якому він фігурував, написав заяву на звільнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оборонний скандал: НАБУ відкидає звинувачення у пособництві корупційним схемам

""Євген Шевченко справді з 2018 року і донедавна був моїм помічником. Після виходу цього розслідування ми з ним поспілкувалися й він написав заяву", – наголосив Семен Семенченко.

Нагадаємо, журналісти програми Bihus.info з'ясували, що заступник вже екс-секретаря Ради національної безпеки і оборони Олег Гладковський, його син Ігор Гладковський і чинний директор "Укроборонпрому" Павло Букін є учасниками схеми по розкраданню в оборонному комплексі України.

Після розслідування журналістів президент Петро Порошенко звільнив Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря РНБО.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити