image
 |  2 5 Червня 2019 | 11:14

Пустовіт зрежисував перевірку на «Луцьктепло», - директор підприємства

Перевірка на ДКП "Луцьктепло" є зрежисована владою на чолі з Григорієм Пустовітом і містить ознаки абсурду.

Про це заявила директор комунального підприємства Валентина Малютіна.

 «Це зрежисована ситуація. З 15 квітня на підприємстві триває перевірка. Ваша перевірка абсурд. Ви безперервно скачували інформацію, шукали якісь компромати. Мені соромно за те, що тут озвучили. Влада діє з-під тишка. Ми проходимо щороку перевірки міжнародних кредиторів. Я отримую подяки від ЄБРР, але догани за документообіг від Григорія Пустовіта», - зазначила у виступі Валентина Малютіна.

Також вона додала, що тепер Григорій Пустовіт несе особисту відповідальність за опалювальний сезон і за можливу втрату 100 млн гривень інвестицій. Наприкінці виступу Валентина Малютіна повернула назад Григорію Пустовіту вручену ним грамоту. Колектив «Луцьктепла» підтримав її виступ оплесками та покинув залу з вигуками «Ганьба!», адресованими владі міста.

Читайте також: Луцька міськрада ігнорує проблеми «Луцьктепла», - директор підприємства

Зазначимо, що наприкінці червня завершується контракт з директором КП "Луцьктепло". Сьогодні під час обговорення питання про роботу державного комунального підприємства «Луцьктепло» виступили начальник відділу кадрової роботи та нагород Віра Гудима та заступник начальника відділу економічного розвитку Сергій Дмитрук. Вони зазначили, що на підприємстві існують порушення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити