image
 |  9 15 Березня 2021 | 18:56

Розповіли деталі викрадення кликуна у Луцьку

Скульптуру луцького кликуна, яка стояла на вулиці Сенаторки Левчанівської, скоріше всього викрали із застосуванням арматури.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» розповіла начальниця управління туризму та промоції Луцької міськради Катерина Теліпська.

Чиновниця відзначила, що скульптура стояла там ще з 2015 року, а на будівлі Луцького суду розташована відеокамера. Втім, це не зупинило злочинців.

«На жаль, наявність відеокамери на будівлі суду не зупинила злочинців. Мене дивує, що спонукає людей красти чуже майно. Тим більше, що це роблять дорослі чоловіки віком 25 і 35 років. Скульптура кликуна встановлювалася на совість. Монтували міцно у камінь. Повірте, зняти її було дуже важко. Але крадіїв це не зупинило. Поруч лежала арматура. Певно, вони скористалися нею», - висловила свою думку Катерина Теліпська.

Зазначимо, що зараз скульптура кликуна перебуває в поліції. Пізніше вона буде встановлена на своє місце по вулиці Сенаторки Левчанівської поблизу будівлі Луцького суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фірма, яка пов'язана з ексдепутатом Луцькради, знову хоче орендувати туалет в центрі міста

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити