image
 |  2 13 Червня 2020 | 11:55

Розвідка попереджала Зеленського про зв’язки Єрмака з РФ, співробітників звільнили, - Луценко

Співробітники Служби зовнішньої розвідки України після інавгурації попередили Президента Володимира Зеленського про зв'язки Андрія Єрмака зі злочинним світом РФ та незабаром були звільнені.

Про це повідомляють «Букви».

Про це в ефірі програми «Червона лінія з Сергієм Висоцьким» на телеканалі «Еспресо.TV» повідомив ексгенпрокурор України Юрій Луценко.

В ефірі шоу Сергій Висоцький уточнив у Луценка, який назвав голову Офісу Президента Андрія Єрмака представником «п’ятої колони», на чому базується це твердження та чи є воно припущенням.

У відповідь Луценко заявив, що українська розвідка володіє інформацією про зв’язок Єрмака з російськими злочинцями та військовими. Співробітників розвідки, які повідомили про це Президенту Зеленському, звільнили.

«Представники зовнішньої розвідки України відразу після інавгурації президента поклали йому на стіл довідку про контакти, в тому числі в бізнесові, Єрмака з російським оточенням, в тому числі — з представниками ВПК і злочинного світу Російської Федерації. За кілька днів ці працівники були звільнені з зовнішньої розвідки. Доповідь закінчив», — сказав Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях до капітуляції: Жебрівський розгромив ідею введення подвійного громадянства в Україні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити