image
 |  0 27 Червня 2021 | 23:33

Розвідка США оприлюднила звіт про НЛО

Американський уряд заявив, що не має пояснень щодо десятків невстановлених літаючих об'єктів, побачених військовими пілотами.

Про це інформує ВВС з посиланням на звіт директора Національної розвідки США.

У звіті Пентагону, опублікованому в п'ятницю, йдеться про 144 повідомлення про явища, виявлені з 2004 року, всі, крім одного, залишаються незрозумілими.

Це не виключає ймовірності того, що предмети є позаземними.

Конгрес зажадав звіту після того, як американські військові повідомили про численні випадки об'єктів, які бачили хаотичне переміщення в небі.

Потім Пентагон створив у серпні минулого року оперативну групу "Невідомі повітряні явища" для вивчення звітів.

Робота групи полягала в тому, щоб "виявляти, аналізувати і каталогізувати" ці явища, а також "отримувати уявлення" про "природу та походження" НЛО, - заявив Пентагон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський митник, якого спіймали на хабарі, «заробляв» 10 тисяч доларів у місяць

У проміжній доповіді, опублікованій у п'ятницю, зазначається, що більшість із 144 зареєстрованих випадків "неідентифікованих повітряних явищ", що називаються UAP (НЛО), надійшли за останні два роки після того, як ВМС США запровадили стандартизований механізм звітності.

У 143 із зареєстрованих випадків вони "не мають достатньої інформації в наборі даних, щоб дати випадкам конкретні пояснення".

У звіті зазначили, що "немає чітких вказівок на те, що існує якесь неземне пояснення" для літаючих об’єктів, але також не виключив його.

НЛО, "мабуть, не мають єдиного пояснення", - йдеться у звіті.

Припускають, що деякі з них можуть бути технологіями інших країн, таких як Китай або Росія, інші можуть бути природними атмосферними явищами, такими як кристали льоду, а деякі можуть бути "пов'язані з розробками та класифікованими програмами американських структур".

Об’єкт, який змогли ідентифікувати "з високою впевненістю", був визначений як "велика повітряний куля", - йдеться у звіті.

У ній також додано, що НЛО "ставить питання безпеки польотів і може становити виклик національній безпеці США".

Зараз робоча група "шукає нові шляхи збільшення збору" звітів та збирає більше інформації, додаючи, що "збільшення фінансування" допоможе "додатково вивчити теми, викладені в цьому звіті".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зізнався у державній зраді? Інтерв'ю Зеленського спровокувало скандал

Як нагадує "УП", у квітні 2020 року Пентагон опублікував на своєму сайті відеозаписи, на яких показані "непізнані явища".

Розвідка Сполучених Штатів підготувала звіт про невизначені літаючі об'єкти.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити