image
 |  2 7 Квітня 2020 | 20:34

Ще один з Луганщини: що у декларації майбутнього директора департаменту Волинської ОДА?

Кандидат на посаду керівника департаменту соціального захисту Волинської ОДА зареєстрований у Олександрівську (Луганська область) та декларує нерухомість на окупованих територіях Луганщини.

Про це йдеться у декларації за 2019 рік кандидата на посаду директора департаменту соціального захисту населення Волинської облдержадміністрації Костянтина Нестеренка

За інформацією ВолиньОнлайн, кандидат вказує, що зареєстрований у Олександрівську (Луганськ, Луганська область), а фактично проживає у Києві.

Декларант володіє з 2007 року двома земельними ділянками площею 0,092 та 0,094 гектара в Олександрівську. З 2013 року у його власності перебуває будинок площею 240 метрів квадратних в Олександрівську.

Також декларант володіє квартирою площею 70 метрів квадратних у Луганську. Ще однією квартирою площею 80 метрів квадратних у Луганську володіє його син Григорій Нестеренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті неподалік Луцька від лікарів вимагали здати захисні костюми, отримані після виступу Зеленського

Тим часом син декларанта з 2013 року володіє легковим авто «Skoda Superb» 2006 року випуску.

Також декларант вказує рахунок у «ПриватБанку» своєї матері Тамари Нестеренко.

Кандидат на посаду не вказує жодних доходів за 2019 рік та не декларує готівкових коштів чи власних банківських рахунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підвищення зарплат медикам, які борються з covіd-19, уряд зобов`язаний фінансувати з держбюджету, – депутат Волиньради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити