image
 |  4 7 Липня 2019 | 23:01

Скандальна «беха»: у Луцьку жінка закрилася у авто і хотіла «порішати» (ФОТО)

Під час проведення рейду щодо порушення Правил благоустрою міста Луцька в частині паркування, по вул.Кравчука, інспекторами відділу «Група швидкого реагування» було виявлено транспортний засіб, марки BMW, яке було припарковане з порушенням законодавства.

Про це інформує прес-служба Департаменту муніципальної варти ЛМР.

Інспектори, пред’явивши службове посвідчення порушниці, роз’яснили їй норми статті 63 Конституції України, 268 КУпАП та пункт Правил благоустрою, який остання порушила.

Проте, громадянка, ігноруючи норми Закону, спочатку почала вести себе агресивно, розмовляти з інспекторами на підвищених тонах таким чином привертаючи увагу прохожих, далі просто зачинилася в автомобілі та по мобільному телефону намагалася «вирішити» своє питання притягнення до адміністративної відповідальності.

В решті решт, порушницю було притягнуто до адміністративної відповідальності відповідно до ст. 152 КУпАП за порушення п.п.2.5.5.1.7 Правил благоустрою міста Луцька.

Читайте також: Свинство: у місті на Волині невідомі відпочили на дитмайданчику (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити