image
 |  7 19 Лютого 2021 | 22:24

Слідами публікацій: мер Нововолинська Карпус знайшов крайнього у сміттєвому колапсі

Директор виробничого управління комунального господарства Нововолинська Артем Жигалюк за несвоєчасного вивезення сміття у місті отримав догану і буде позбавлений премії.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук міський голова Нововолинська Борис Карпус, - пише ВолиньПост.

Як нагадує ВолиньUA, днями в мережу потрапили світлини про те, що в Нововолинську масово не вивозять сміття. Як уже писало наше видання, мешканці нарікали на владу міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині – сміттєвий колапс: мер Карпус ігнорує мешканців (ФОТО, ВІДЕО)

Мер Нововолинська Борис Карпус відреагував на публікації тим, що відразу ж знайшов крайнього. Ним виявився директор виробничого управління комунального господарства Нововолинська Артем Жигалюк.

За словами Бориса Карпуса, керівник підприємства отримав доручення виправити ситуацію ще на початку тижня. В автопарку ВУКГ є 5 сміттєвозів. У штаті - понад 100 працівників. Додатково залучені приватні бригади.

"На жаль, за тиждень ситуація із самочищенням не покращилася. Директор ВУКГ отримав догану і буде позбавлений премії. До кінця тижня всі сміттєві майданчики в місті мають бути прибрані", - написав міський голова Нововолинська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ковельська райрада не дала грошей на допомоги жителям, а «годуватиме» чиновників РДА

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити