image
 |  27 29 Вересня 2020 | 18:27

Смешко висунув на мера Іванич екс-голову РДА часів Януковича Томашевську, якій громада висловила недовіру

Одіозна екс-очільниця Іваничівської РДА часів Януковича йде у мери Іванич від партії «Сила і честь».

Політсила Смешка висунула кандидатом на керівника Іваничівської ОТГ Лідію Томашевську.

23 березня 2011 року Лідія Михайлівна очолила Іваничівську райдержадміністрацію, проте 28-го січня 2014 року відбулося «народне віче», під час якого жителі селища висловили недовіру голові, зрештою Томашевська не витримала тиску та під крики «Гньба!» написала заяву про звільнення.

Тепер команда Смешка намагається повернути кадри часів Януковича, а Лідія Томашевська претендує стати «новим обличчям» у мерському кріслі Іванич.

Між тим, у часи президентства Януковича Лідія Томашевська  постійно демонструвала палку прихильність до режиму тодішньої влади. 

Зокрема, всі візити  очільниці РДА Томашевської супроводжувалися співанням дифірамб Партії регіонів та її вождюЧиновниця вела цю "просвітницьку" роботу з величезним ентузіазмом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ні сили, ні честі: хто очолив список партії Смешка до Горохівської міськради?

У 2010 році очільник Волинської ОДА Борис Клімчук, член Партії регіонів, створив депутатську більшість під назвою «Нова Волинь», до якої увійшли 37 депутатів, серед них - і Лідія Томашевська.

Прибічниця Клімчука Лідія Михайлівна, аби догодити регіоналам,, у 2012 році активно долучилися до агітації за партію Януковича. Тоді вона оскандалилася через те, що влаштовувала людей на роботу за умови співпраці з режимом та вступу до Партії регіонів.

Ще одним гучним скандалом відзначилася Томашевська, коли, ігноруючи проблему з підтоплення села Нова Лішня, наслала на мешканців міліцію і через правоохоронні органи почала погрожувати кримінальною відповідальністю.

Партії регіонів нині не існує, проте залишилися їх ідейні послідовники, які намагаються дорватися до влади під різними політичними брендами. Вочевидь, партія Смешка вибирає собі кандидатів не тільки за «новизною обличчя», але й з приналежністю до режиму Януковича.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити