image
 |  2 16 Грудня 2020 | 10:24

«Спорт для всіх» у Камені-Каширському — другий після Луцька

Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" 15 грудня був нагороджений грамотою та кубком за зайняте друге місце в рейтингу місцевих центрів фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" у Волинській області, пропустивши вперед лише колег із обласного центру.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук очільник місцевого центру в Камені-Каширському Сергій Панасюк.

Рейтинг визначався згідно річних результатів проведених заходів за Всеукраїнськими програмами та в рамках традиційного спортивного свята "Спортивне сузір'я - 2020". 

Варто зазначити, що й в 2020 році Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в черговий раз завойовує нагороди високих ґатунків та незмінно продовжує закріплятися в когорті лідерів фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи за місцем проживання населення.

«За активну участь у проведенні фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів, пропаганду здорового способу життя, особистий внесок у розвиток руху «Спорт для всіх» та реалізацію державної політики у сфері фізичної культури та спорту» особистими нагородами та грамотами Волинського обласного центру були нагороджені Дмитрук Сергій Олександрович та Пась Віктор Іванович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку візьмуться за облік монументальних творів мистецтва — мозаїк, вітражів, пано

"Дякуємо Волинському обласному центру ФЗН «Спорт для всіх» за за змістовне й незабутнє спортивне свято", - додає Сергій Панасюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити