image
 |  5 27 Травня 2021 | 17:11

Стало відомо, кого з проректорів волинського університету затримали на хабарі

Високопосадовцем, волинського університету, який отримав неправомірну вигоду і був затриманий правоохоронцями просто у службовому кабінеті, виявився проректор з науково-педагогічної роботи та інфраструктури Луцького національного технічного університету Савчук Сергій Ананійович.

Про це ВолиньUA стало відомо з поінформованих джерел.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прямо в кабінеті: у Луцьку спіймали на хабарі високопосадовця університету (ФОТО)

Під час проведення слідчих дій правоохоронці встановили, що проректор ЛНТУ, кандидат наук з фізичного виховання, доцент Сергій Савчук, зловживаючи своїм службовим становищем, діючи умисно, з метою власного збагачення, вимагав від товариства тисячу доларів США за безперешкодне надання в оренду складських приміщень для їх використання у господарській діяльності. Сьогодні, 27 травня, він їх отримав.

Високопосадовця університету «на гарячому» затримали просто у службовому кабінеті. Затримання проводили співробітники Управління стратегічних розслідувань у Волинській області, спільно зі слідчими ГУНП у Волинській області, під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури, які викрили та задокументували злочинну схему вимагання та отримання неправомірної вигоди посадовою особою.

Кошти вилучили на місці затримання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокурор, священник, інструктори з водіння: розповіли про скандальні справи п'яних водіїв на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити