image
 |  0 7 Грудня 2020 | 16:36

Старовижівські самоврядці отримали почесні грамоти Волиньради

Почесними грамотами Волинської обласної ради вручено депутату Ковельської районної ради від ВО «Свобода» Івану Омельчуку та секретарю Старовижівської селищної ради Анатолію Лавринюку.

Про це інфомрується на сайті Старовижівської селищної ради.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування області та з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування, почесними грамотами Волинської обласної ради нагороджені: депутат Ковельської районної ради від ВО «Свобода» Іван Омельчук та секретар Старовижівської селищної ради Анатолій Лавринюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Шевченко: У «Свободі» є можливість стати депутаткою навіть для 20-річної студентки

За високий професіоналізм, відповідальність у втіленні своїх громадських обов’язків, багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, активну життєву позицію та з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування в Україні, подякою Старовижівської селищної ради нагороджено «Заслуженого лікаря України», депутата Старовижівської селищної ради, колишнього депутата Волинської обласної ради п’яти скликань, колишнього депутата Старовижівської районної ради - Василя Пецентія.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити