image
 |  0 23 Лютого 2021 | 08:32

Суд обрав запобіжний захід рівненській стоматологині, яка знущалась над дітьми

Рівненський міський суд обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання рівненському стоматологу, яка била дітей.

Про це інформує пресслужба МВС України, передає «УНН».

«Міський суд задовольнив клопотання дізнавача Рівненського районного управління поліції та обрав 29-річній підозрюваній у вчиненні кримінальних проступків відносно дітей запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання», — повідомили у МВС.

За інформацією пресслужби, тепер жінка зобов’язана прибувати за кожною вимогою до суду або іншого визначеного органу державної влади, не відлучатися з населеного пункту, в якому зареєстрована та проживає, без дозволу слідчого, прокурора або суду, утримуватися від спілкування з будь-якою особою, визначеною слідчим суддею, судом, або спілкуватися з нею із дотриманням умов, визначених слідчим суддею, судом.

Йдеться про дитячого стоматолога 28-річну Інну Кравчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У сусідній області лікарка била та душила дітей у кабінеті (ВІДЕО)

Про насильство над маленькими пацієнтами розповіли одразу кілька мам пацієнтів лікарки. Пізніше в мережі оприлюднили відео з камер спостереження, після чого цим випадком зацікавилися правоохоронці.

18 лютого стоматологу повідомили про підозру за фактом нанесення умисних легких тілесних ушкоджень та побоїв малолітнім пацієнтам (ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 126 КК України).

Слідство встановило, що дантистка завдавала дітям фізичний біль, викликала у них страх та психологічні страждання. Крім того, у лютому 2021 року лікарка нанесла дитині садни на шиї та синці на плечах.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити