image
 |  0 27 Січня 2020 | 15:04

Трагедія на дорозі: неподалік Луцька знайшли понівечений автомобіль після смертельної ДТП (ФОТО)

У п’ятницю, 24 січня, ввечері на пішохідному переході в селі Копачівка Рожищенського району невідомий автомобіль збив 23-річну жительку Ковельського району й втік із місця дорожньо-транспортної пригоди. Від отриманих травм потерпіла померла в лікарні. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої, слідчі поліції області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Співробітники поліції встановили, що до летальної автопригоди причетний автомобіль «Peugeot Expert». Власник транспортного засобу житель Ковельського району, котрий, ймовірно, перебував за кермом автомобіля в момент скоєння ДТП. Правоохоронці встановлюють його місце перебування. Транспортний засіб поліцейські наступного дня виявили в одному із сіл Луцького району. Автомобіль затримали та помістили на арештмайданчик.

Досудове розслідування триває, проводяться необхідні заходи, спрямовані на встановлення всіх обставини летальної дорожньо-транспортної пригоди та притягнення винуватця до відповідальності. Санкція статті, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років позбавлення волі.

Читайте також: У Волинській ОДА кажуть, що на ремонт місцевих доріг область отримає 700 мільйонів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити