image
 |  0 18 Липня 2018 | 09:16

У Луцьку можуть з’явитися дві платні парковки

На Завокзальному ринку Луцька облаштують дві платні парковки. Таке рішення ухвалили під час засідання виконкому Луцької міської ради.
Нагадуємо, що як ми повідомляли раніше у місті Луцьку до сих пір не запрацювала парковка у Старому місті, а також комунальна парковка по вулиці Кривий Вал, яка є на балансі «АвтоПаркСервіс».
КП «АвтоПаркСервіс» організує парковку площею 0,1087 га біля ринку «Формула» на Кравчука та парковку площею 0,0395 га, яка з’явиться біля ринку «Шанс».
Директор КП «АвтоПаркСервіс» Сергій Денисенко розповів, що раніше завершився термін оренди ринку «Шанс», а ТзОВ «Формула» відмовилась від землі через високу вартість оренди. Відтак, аби вирішити проблему з паркуванням та отримати додаткові надходження ухвалили рішення зробити там місця для паркування.
Читайте також: У Луцьку частину Центрального ринку, на якій торгували вживаним одягом та взуттям, перетворять на автостоянку.
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити