image
 |  0 3 Січня 2019 | 16:19

У «Луцьксвітлі» пояснили, хто винен у темряві на луцькій автостанції №1

Усі ліхтарі, які знаходяться на території луцької автостанції №1, перебувають на балансі підприємства, яке обслуговує автостанцію.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» повідомив директор КП «Луцьксвітло» Волерій Мазін.

За словами директора КП «Луцьксвітло», його комунальне підприємство не несе відповідальності за освітлення території автостанції, оскільки ліхтарі, які там розташовані, зареєстровані на балансі ПрАТ "Волинське обласне підприємство автобусних станцій". Саме воно несе відповідальність за їх обслуговування.

«Проблема з неякісним освітленням центрального луцького автовокзалу дійсно існує. Але у нас немає мереж освітлення на автостанції. Усі ліхтарі там належать до сфери обслуговування обласного підприємства. І в даному випадку ми нічого не можемо зробити», - зауважив Валерій Мазін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мікрорайоні ЛПЗ працівники ЖЕКу зрізають вишні (ФОТО)

Також він додав, що вулиця Конякіна поруч з автостанцією освітлюється. Крім того, за його словами, буде покращена якість освітлення біля торгового центру «Слон». Водночас, на вулиці Кравчука, яка прилягає до Завокзального ринку, освітлення немає, оскільки там відсутні мережі.

«Поки що ця частина вулиці Кравчука не освітлена, бо фізично там відсутня мережа. Проекту теж немає. Потрібно ще буде з’ясувати, кому належить територія від «Слона» до проспекту Соборності. Якщо вона на балансі облспоживспілки, то за стан освітлення мала б відповідати ця структура», - наголосив Валерій Мазін.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити