image
 |  0 19 Лютого 2020 | 15:22

У Луцьку - новий конкурс на пасажирські маршрути

У Луцьку оголошено конкурс на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських маршрутах № 27, 27а.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

У зв’язку із смертю перевізника ФОП Ореховського П.О., на засідання виконкому було внесено проєкт рішення щодо припинення роботи вказаного перевізника за маршрутами №27, 27а та оголошення конкурсу.

До проведення конкурсу на перевезення пасажирів за вказаним маршрутом та затвердження результатів перевізником по об’єкту конкурсу призначено ФОП Ореховську В.І. згідно поданої заяви.

Маршрут №27 курсує у прямому та зворотному напрямках по вулицях: Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Окружна, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Стрілецька, Ківерцівська (місця міжзмінного відстою на вул. Ківерцівській та вул. Окружній біля ПАТ “СКФ Україна”).

Читайте також: Показали, як виглядає зсередини «будинок-привид» у центрі Луцька (ФОТО, ВІДЕО)

Маршрут №27а у прямому та зворотному напрямках рухається по таких вулицях: Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Окружна, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Гордіюк (кільце) (місце міжзмінного відстою на вул.Окружній біля ПАТ “СКФ Україна”).

Загалом на кожному маршруті працює по одному автобусу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити