image
 |  4 28 Лютого 2022 | 20:14

У Луцьку приватний медичний центр безкоштовно приймає пацієнтів

Засновники медичного центру «Благомед» у Луцьку вирішили надавати допомогу пацієнтам безкоштовно.

Про це пише День.

Допомогу надаватимуть при високій температурі тіла, яка не збивається вдома медикаментами впродовж 1-2 днів, кашлі, який супроводжується загальною слабкістю, артеріальному тиску, який не збивається медикаментами, серцевих болях та болях у шлунку, нудоті, спазмах, які тривають кілька годин підряд і при яких не допомагають медикаменти, гострому болю в спині, внизу живота, при кровотечах у жінок. Також консультуватимуть всіх пацієнтів з хронічними хворобами, хто розпочав лікування і кому потрібно правильно його продовжити. Консультують і дорослих, і дітей фахівці різних фахів, від педіатра до мамолога. У центрі є пcихолог.

Хто має бажання і можливість, кошти за прийом може надіслати або лишити в скриньці, кошти підуть для підтримки армії. Засновниця центру Світлана Мікуліч у мирний час також підтримувала благодійний Фонд боротьби із раком, зокрема щомісяця десять жінок могли зробити безкоштовну мамографію.

Те, що нині робить «Благомед», просто рятує хворих людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волиняни допомагають поліції нести службу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити