image
 |  16 22 Листопада 2021 | 23:01

У Луцьку школа просить землю поряд із занедбаним спортмайданчиком

У Луцьку спортшкола просить надати землю поряд із занедбаним спортивним майданчиком, який їм належить.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Питання планують розглянути під час сесійного засідання депутати.

До Луцької міської ради звернулась Волинська обласна дитячо-юнацька спортивна школа для осіб з інвалідністю з проханням надати землю поблизу занедбаного спортивного майданчика, який перебуває в постійному користуванні закладу. Мова йде про 12 сотих землі довкола спортивного майданчика. Фактично це є територія скверу.

«Він там є, але не в дуже хорошому стані. Нам пояснювали, що там є асфальтна доріжка, і вони робитимуть там великий спортивний майданчик для осіб з інвалідністю», – пояснила заступниця керівника департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами Софія Гула.

Повернемось до існуючої ділянки, яку Виконавчий комітет Луцької міської ради у 2018 році передав у постійне користування Волинській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі для осіб з інвалідністю. За майже три роки спортивна школа так і не зуміли знайти кошти на облаштування спортивного майданчика.

І вже у 2021 році звертаються до міської ради з проханням надати землю довкола ділянки, мовляв, для обслуговування цього майданчика.

На території, де мав би бути спортивний майданчик, травою заріс асфальт та місцями закидано листям та сміттям, що демонструє відношення спортивної школи до земельної ділянки, яку їм надали у 2018 році. Поряд із нею знаходяться металеві гаражі, які не входять у земельну ділянку, яку хочуть відвести для обслуговування спортшколи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку зводять 14-поверхівку, яка спричинить додаткове навантаження на інфраструктуру Київського майдану (ФОТО)   

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити