image
 |  2 25 Серпня 2019 | 22:31

У Луцьку спіймали поліцейських - хамів (ФОТО)

У Луцьку копи припаркувались на зеленій зоні. Їм можна, бо вони типу на завдані.

Про це «ВолиньUA» інформують очевидці.

На фото вино, як екіпаж патрульних припаркувався на зеленій зоні на вулиці Кравчука 19-19а.

Зі слів очевидців, працівники поліції побачивши, що їх фотографують розпочали хамити та пояснювати, що вони на завданні і мовляв немає ніде припаркувати авто та взагалі це не є зеленою зоною.

Нагадаємо, що у Луцьку за паркування на тротуарі чи в зеленій зоні муніципали складають протокол відповідно до Пункту 2.5.5.1.7. «Правил благоустрою міста Луцька» свідчить про те, що заправляти, ремонтувати, здійснювати заходи з догляду за транспортними засобами і механізмами на прибудинкових територіях, газонах, берегах річок, ставків, на пішохідних доріжках, тротуарах, у парках, скверах тощо, а також пересуватися транспортними засобами по тротуарах, пішохідних доріжках, газонах, квітниках, інших зелених зонах міста та паркувати на них транспортні засоби заборонено.

Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності - від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

Однак, патрульні мають бути прикладом для громадян та не порушувати Правил. Хоча, чому тут дивуватися, коли екс-керівника патрульних Волині Олександра Вовченка пов’язують з скандалом, коли коп будучи в стані алкогольного сп’яніння кинув світло-шумову гранату у самому відділку поліції. З достовірних джерел стало відомо, що саме це і стало причиною його звільнення та переведення до Франківська. Натомість з приходом нового керівника патрульних Волині – розпочались кадрові ротації замів.

     

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити