image
 |  2 14 Лютого 2020 | 18:31

У мене викликає тривогу команда нового голови Волинської ОДА, – депутат Волинської облради

Команда нового голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, яку він привіз з собою в область, викликає тривогу.

Про це у інтерв'ю заявив голова фракції ВО "Свобода" у Волинській облраді Анатолій Вітів.

Депутат облради нагадав, що ще на етапі призначення нового голови ОДА обласна рада висловила свою незгоду з рішенням Зеленського призначити на Волинь заїжджого керівника, та ще й з Донбасу.

"В нас уже були такі призначення – і нічого доброго для Волині це не принесло. Складається враження, що голови ОДА, яких присилають на Волинь, живуть у власній паралельній реальності. Мені важко щось говорити про роботу Юрія Погуляйка, бо її поки що не видно. На засідання комісій обласної ради він не приходить. На сесіях обласної ради теж поки не був", - зауважив Анатолій Вітів.

Також депутат обласної ради висловив своє занепокоєння командою нового очільника ОДА.

"В мене викликає тривогу його команда, яку він привів з собою в область. Початок її роботи ознаменувався гучними скандалами. Журналісти писали про нового чиновника, який проводив прийом громадян мовою російського окупанта, відмовлявся представлятися, поводився м’яко кажучи, по-хамськи та відмовлявся пускати ЗМІ до кабінету. Так виглядає, що Юрій Погуляйко привіз із собою на Волинь частину «русского міра». Також непокоїть те, що ставленик Зеленського на Волині розглядає призначення своїми заступниками людей, пов’язаних із Партією регіонів та Соціалістичною партією. Для прикладу, в Локачах головою РДА може стати екс-«регіонал», теперішній лідер районної організації «Опозиційного блоку» Василя Бакун. На знак протесту Локачинська «Свобода» та спілка ветеранів російсько-української війни навіть проводили в Локачах народне віче", - навів приклади депутат-свободівець.

Читайте також: Відхід від принципу добровільності створення громад породжує конфлікти, - депутат Волинської облради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити