image
 |  4 9 Жовтня 2021 | 11:07

У Володимиpі-Волинському і Луцьку стартує опалювальний сезон

У ніч з 10 на 11 жовтня у садочках, школах та інших установах бюджетної сфери Володимир-Волинської громади стартує опалювальний сезон.

Про це повідомляє «Інсайдер Медіа» з посиланням на сайт Володимир-Волинської міської ради.

Таке рішення прийняли у зв’язку з тим, що згідно з прогнозами погоди очікується, що середньодобова температура зовнішнього повітря протягом кількох діб становитиме +8°С та нижче. У житловий сектор тепло планують запустити ближче до вечора цього ж дня.

У зв’язку із початком опалювального сезону перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук разом із керівником «Теплоенерго»та представниками депутатського корпусу 8-го жовтня відвідав кілька котелень, де цього року проводилась модернізація за кошти місцевого бюджету.

А 11 жовтня в Луцьку планують почати подачу теплоносія в садочки, школи, лікарні та оселі лучан.

 «В понеділок розпочинаємо опалювальний сезон й плануємо почати подачу теплоносія в садочки, школи, лікарні та оселі лучан. За міжопалювальний період підприємство підготувалося до нового сезону і наразі ми маємо 4 бригади для усунення поривів, аварійну бригаду 24/7, оновлену техніку та проведену модернізацію на окремих котельнях та інші покращення. Також за минулий і цей рік встановлено понад 200 ІТП в багатоквартирних житлових будинках, що дасть можливість вже цього опалювального сезону економити в середньому 30% коштів на оплаті енергоносія для понад 50 000 жителів Луцька», – йдеться на сторінці у Фейсбуці Луцького міського голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На вихідних в Україні вдарять морози до -3°: що буде у Луцьку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити