image
 |  2 18 Квітня 2021 | 14:18

У Прилісному одноголосно підтримали звернення щодо звільнення бранця Путіна та заборону колаборантів

Прилісненська сільська рада одноголосно підтримала запити депутатки від ВО "Свобода" Тетяни Ремінської щодо включення до порядку денного трьох звернень до центральних органів влади у сфері захисту національних інетересів України та національної безпеки.

Про це інформує Маневицька газета "Нова доба" від 15 квітня в публікації "Прилісненська громада: на порядку денному – майже двісті питань".

"На початку засідання депутатка Тетяна Ремінська озвучила свої три попередньо письмово надіслані запити щодо включення до порядку денного питань підтримки Звернення до Президента України, Верховної Ради України та Міністерства юстиції України про заборону діяльності ПП "Опозиційна платформа – За життя" та ПП "Партія Шарія", а також звернень по підтримці проєкту закону щодо встановлення кримінальної відповідальності за колабораціонізм й звільнення російського політв'язня, проукраїнського активіста з Криму Олега Приходька. Ці запити були одноголосно підтримані депутатами", – йдеться в публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька райрада вимагає звільнити політв'язня Олега Приходька

"Загалом депутати дуже продуктивно попрацювали, лише одне із питань по оренді земельної ділянки відправивши на доопрацювання. По всіх інших були прийняті відповідні рішення", - констатують журналісти "Нової доби".

Усі три звернення, які ініціювала депутатка-націоналістка Тетяна Ремінська, будуть скеровані у відповідні столичні інстанції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна дипломатів: Україна у відповідь РФ висилає російського дипломата

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити