image
 |  0 4 Вересня 2021 | 13:12

У вишиванках та з прапорами: у Луцьку влаштували святковий велопробіг (ФОТО)

У Луцьку до Дня міста відбувся велопробіг. Декілька десятків лучан виїхали на вулиці міста у вишиванках та з прапорами 4 вересня.

Як повідомляє кореспондент Суспільного, вперше у заході взяли участь байкери, котрі супроводжували колону велосипедистів.

Попередньої реєстрації на захід не було, тому учасниками велопробігу стали всі охочі.

Стартував велопробіг від Театрального майдану у супроводі поліції та з дотриманням соціальної дистанції. За маршрутом велопробігу – "Театральний майдан – маршрут № 15 – Театральний майдан" – з 9:00 призупинили рух транспорту.

Учасники подолали маршрут за 40 хвилин.

Всього до святкового заходу долучилося понад пів сотні учасників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські прикордонники виявили у вантажному вагоні українця, який нелегально їхав до Польщі

Варто нагадати, що у зв'язку з погіршенням погодних умов у Луцьку скасували два масові заходи, які планували провести у рамках святкування 30-ї річниці Незалежності України. У міськраді вирішили відкласти щорічні "Велопробіг у вишиванках" і громадську акцію "Українська вишиванка".

Через погодні умови урочистий концерт до 30-ої річниці Незалежності України 24 серпня перенесли до Волинського драмтеатру.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити