image
 |  9 25 Травня 2023 | 12:51

У Волинській ОДА кажуть, що Луцька міська влада сама вигадала проблеми з маршрутами

У департаменті інфраструктури Волинської ОДА спростовують інформацію про те, що вони видають непогоджені дозволи маршрутів приміського і обласного транспорту, які курсують через Луцьк.

У коментарі виданню "ВолиньUA" там зазначили, що ніяких звернень від міста щодо непогоджених графіків руху приміського транспорту останнім часом не отримували. Також там наголосили, що всі маршрути і їх схема руху та зупинки по місту Луцьку погоджені з поліцією.

Варто зазначити, що чиновниця департаменту, яка відповідала на питання, відмовилася представитися і назвати свою посаду та поводилася досить хамовито. Також вона порадила вивчати закони, перш ніж задавати такі питання.

Департамент, який опікується транспортними перевезеннями у Волинській ОДА, належить до одного з найбільш засекречених структурних одиниць. Його очільники надто неохоче йдуть на контакт з журналістами. Управління немає свого сайту, а на сторінці досі висить застаріла інформація про те, що його очолює Степан Білан. Хоча насправді керівником департаменту давно є Назарій Романюк.

Нагадаємо, що колишня очільниця структурного підрозділу, який займався пасажирськими перевезеннями в області - Наталія Остапкович, була звільнена з посади через корупційний скандал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З молотком і ножем: у Луцьку жінка та чоловік напали на комунальників

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити