image
 |  0 28 Січня 2020 | 16:53

У заповіднику «Старий Луцьк» все таємничо, як у середньовіччі

Адміністрація історико-культурного заповідника «Стрий Луцьк» прозвітувалась за свою роботу у 2018 році, натомість забули вказати дані за 2019 рік, або ж лишили їх в таємниці.

Про це «ВолиньUA» стало відомо з сайту Волинської обласної адміністрації.

Нагадаємо, що минуло осені було оголошено конкурс на заміщення вакантної посади керівника історико-культурного заповідника «Старе місто». Відповідно, звітні дані про діяльність за минулі роки подано на сайті Волинської адміністрації. Останні роки керівником заповідника був Павло Рудецький. Про це розповімо згодом.

Читайте також: Лицарська майстерня та підземелля: що запланували створити у Луцьку?

Очевидно, що адміністрація заповідника не дуже серйозно віднеслась до звіту і подачі документів, або ж розраховували, що конкурс і подача документів пройде без зайвого шуму.

Отож, як вказано в документах, у 2018 році в історико-культурному заповіднику проведено 24 культурно-мистецьких заходів та екскурсій – 2 839.

Також вказано, що на проведення ремонтних робіт витрачено 56 тисяч 336 гривень власне: спецкошти - 47 тисяч гривень та бюджетні – 8 637 грн.

Читайте також: Історична частина Луцька – у полоні депресії (ФОТО)

Адміністрація заповідника ставить серед пріорітетів, це ремонт закладу, очевидно того де розміщується дирекція. Серед майна є також одне службове авто та 11 комп’ютерів. За 2018 рік придбано книг і друкованих видань на суму 151 414 гривень. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити