image
 |  2 11 Грудня 2017 | 11:37

Україна та Росія займають 131 місце в світі за рівнем корупції, - Transparency International

Україна має продемонструвати світу боротьбу з корупцією та результати реформування, які можна було б порівняти з російськими.
Про це 11 грудня 2017 року повідомляє сайт «УНН».
Про це сказав під час прес-конференції у Києві член правління міжнародної некомерційної правозахисної організації Human Rights First Брайан Дулі.
Україна має продемонструвати, чи вона пориває з минулим і чи створює такі інституції, які можна порівняти з російськими, — зазначив він.

Згідно до оприлюднених результатів міжнародних досліджень, наведених представником Human Rights First, Україна не далеко відірвалась від Росії за показниками боротьби з корупцією та показниками якості врядування.
Проект світової юстиції The World Juistice надає Україні 78 позицію, а Росії — 96 поміж 113 країн, де проводиться дослідження. За 2017 рік Public Integrity дає Україні 68 місце, а Росія — на 72 з 109 країн, індекс урядування в світі в Світовому банку в 2017 році поставив Україну на те ж саме місце, що й Росію, за якістю врядування; індекс прийняття корупції Transparency International поставив Україну разом з Росією на 131 місце серед 176 країн світу, — зазначив він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити