image
 |  0 4 Грудня 2018 | 09:15

Український штаб Саакашвілі намагався створити аналог «автомайдану» у Грузії, – активіст

Український штаб Михаїла Саакашвілі намагався створити аналог "автомайдану" в Грузії.
Про це в ефірі ток-шоу "Прямий ефір" на "Прямому" розповів громадський активіст Дмитро Карп, – пише Прямий.
"Коли були парламентські вибори, ще Михайло (Саакашвілі – ред.) тут знаходився, і з штабу Михайла. Розмовляв зі мною, пропонував мені поїхати і проконсультувати їх, як створити "Автомайдан" у Грузії на парламентських виборах. Я сказав: "Соррі, спасибі", – розповів Карп. За його словами, усі затримані у Грузії поплічники Семенченка брали участь в прориві українського кордону Михаїлом Саакашвілі та акціях протесту названих "Міхомайдан". 
 
"Я хочу зробити таке припущення, що це бойова група, яка належить пану депутату Семену Семенченку або Грішину, або як його там звуть, не знаю. Імен п'ять приблизно називалося за останніх енну кількість років. Яка поїхала в чужу країну займатися підривною діяльністю на користь про-Михайла, про-Саакашвілі партії, яка програла на виборах, відповідно, була затримана і арештована там, дуже чітко розуміють, навіщо вони туди приїхали", – розповів Карп.
Окрім того, активіст зазначив, що "якщо простежити, то ми чудово розуміємо, що вся так звана "секта Михайла Саакашвілі" перебувала в цей момент в Грузії. Це і Чумак, це і Галабала, це і Дерев'янко, це ще кілька людей". 
 
Нагадаємо, 2 грудня з'явилася інформація, що у готелі "Альянс" грузинського Тбілісі правоохоронці затримали 7 українців. 
 
   
Серед затриманих – колишній грузинський військовослужбовець, який воював в українському батальйоні "Донбас", Лука Чхетія. Там також додали, що троє з семи затриманих є військовослужбовцями. 
  

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити