image
 |  4 21 Лютого 2023 | 13:49

Уже п'ята комісія Луцькради не підтримала звіт старости Забороля

Постійна комісія з питань законності Луцької міської ради не підтримала звіт старости Заборольського старостинського округу Валерія Боярського.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту під головуванням депутата Луцькради від ВО "Свобода" Миколи Федіка, - пише ВолиньUA.

Слід зазначити, що це уже п'ята комісія Луцькради, яка висловлює невдоволення роботою старости. Попередньо звіт Боярського не підтримали депутати земельної комісії, комісії з питань комунального майна, освіти, а також бюджетна комісія.

Така картина є підставою для міського голови робити кадрові висновки щодо роботи старости Заборольського старостинського округу. Адже на роботу пана Валерія багато нарікань, які стосуються життя та розвитку громади. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість городів - котеджі: під Луцьком шаленими темпами зводять незаконні будинки (ФОТО)

На роботу Боярського є багато нарікань. Люди телефонують, але не можуть сконтактувати зі старостою. Враження, що очільник не володіє інформацією, про те, що відбувається в громаді і не зовсім розбирається у своїх повноваженнях. Прийоми громадян фактично не проводяться. Є проблеми на території зі збором сміття. Будинок культури у селі Шепель як і раніше занедбаний, хоча заходи у ньому проводяться, - йшлося на комісії з питань земельних відносин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще дві комісії Луцької міськради не підтримали звіт Заборольського старости

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити