image
 |  2 16 Липня 2020 | 10:52

Волинська «Свобода» – на захисті української мови під стінами парламенту (ФОТО)

Делегація Волинської «Свободи» перебуває в Києві під стінами парламенту. Волиняни беруть участь в акції протесту проти зміни мовного законодавства, ініційованого «Слугами народу».

У складі делегації зокрема - заступники голови Волинської «Свободи», голова Луцької міської організації ВО «Свобода» Микола Федік та депутат Волинської обласної ради, уповноважений представник фракції ВО «Свобода» Олександр Пирожик.

«Сьогодні, 16 липня, ми разом із побратимами з Волинської «Свободи» - під стінами Верховної ради. «Свобода», як і в 2012 році, - на захисті української мови. НАША МОВА - НАША СВОБОДА!», - зауважує Микола Федік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фестиваль повстанської пісні «Вовчак-Волинська Січ» відбудеться онлайн (Умови пpоведення)

«Вороги України надумали поглумитися над українською мовою в знаменний для нас день - 30-річчя Декларації про державний суверенітет України. Ми не можемо цього допустити! Ми боронили нашу мову при різних режимах - ми захистимо її і при режимі Зеленського», - додав Олександр Пирожик.

В акції беруть участь представники інших обласних свободівських організацій. Гучними оплесками зустріли учасники акції під стінами Верховної Ради України виступ заступника голови ВО «Свобода» Андрія Іллєнка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити