image
 |  5 15 Липня 2021 | 20:38

Волинянин став срібним призером чемпіонату серед юніорів у каное

Тарас Семенюк став срібним призером серед юніорів в каное-одиночці на дистанції 19000 метрів.

Про це повідомляють в управлінні у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації.

Чемпіонат України з марафону пам'яті воїна-спортсмена Ігоря Присяжнюка з веслування на байдарках і каное відбувався впродовж 12-15 липня у місті Вінниця. Змагання організували на водно-веслувальній базі спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву імені Юлії Рябчинської.

Спортсмени виборювали першість у восьми видах програми. Змагання проходили на коротких дистанціях – до 3,4 км та довгих – до 29,8 км у байдарці.

Четверте місце посіли Анна Дудка серед юніорок у байдарці одиночці на дистанції 19000 м та Максим Примачук у каное-двійці на цій же дистанції.

Спортсмени є учнями Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності.

Довідково: Ігор Присяжнюк - народився у Вінниці, 1977 року. Був вихованцем СДЮШОР ім. олімпійської чемпіонки Ю. Рябчинської. Відомий український каноїст, багаторазовий чемпіон України з веслування (на 1000 і 5000 метрів), Майстер спорту з веслування на байдарках і каное, учасник національної збірної України. Був прикордонником, служив в зоні АТО. Загинув 7 серпня 2014 року під час організованого прориву з оточення у «довжанському котлі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Шацькі озера 2021»: Нові pекорди та переможці (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити