image
 |  5 1 Липня 2020 | 20:33

Враження, що панують 90-ті: мешканцям Нововолинська потрібні безпека та комфорт, – Андрій Бадзюнь

Нововолинськ здавна зажив сумнівну славу кримінального центру області. Прикро, однак за довгі роки незмінна міська влада мало що зробила, аби виправити цю ситуацію. Наркоманія, крадіжки, організована злочинність – це сумні реалії сучасного Нововолинська.

Про це заявив у інтерв'ю для волинських ЗМІ голова Іваничівської районної ради, член ВО "Свобода" Андрій Бадзюнь.

"Таке враження, що у місті досі панують 90-ті. Коли бандити тероризують бізнес, люди бояться спокійно прогулятися вечірніми вулицями, а поліція безсила. Боротьба із злочинністю для мене в числі пріоритетів. Напевно, настав час міняти підходи правоохоронних органів щодо протидії розгулу злочинності. Робити кадрові висновки, прощатися з некомпетентними начальниками. Люди повинні відчути зменшення рівня злочинності. Вірити відпискам та численним пустим звітам я не бачу сенсу", – вважає Андрій Бадзюнь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПоєднання міської та сільської зони може дати Нововолинській ОТГ поштовх для розвитку, – Андрій Бадзюнь

"Мешканці Нововолинська мають жити в безпеці, престижному та комфортному місті. Для цього слід повністю переглянути боротьбу із злочинністю – однією з основних проблем громади. Разом у наших силах зробити так, щоб кожний житель нашого міста мав можливість забезпечити дітям достойну освіту, отримував своєчасну медичну допомогу. Нові робочі місця з достойною зарплатою, сприяти розвитку бізнесу – в числі наших пріоритетів.

Комфортне життя у сучасному місті – це також можливість цікаво проводити дозвілля, займатися спортом, відвідувати затишні парки та сквери. Це високий рівень комунальних послуг без грабіжницьких переплат. Це прозора комунікація з місцевою владою. Нарешті, це й відвертий діалог мешканців громади з представниками влади, якого давно немає у Нововолинську. Адже 22 роки не змінювався міський голова і не змінювалися підходи до управління містом. Місто очікує змін", – переконаний Андрій Бадзюнь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські шахти не можна закривати, поки не буде збудована шахта №10, – Андрій Бадзюнь

Детальніше про проблеми Нововолинська та способи їх розв'язання - в інтерв'ю Андрія Бадзюня "Нововолинськ застряг у минулому, адже ним керує команда з 90-х".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити