image
 |  369 26 Січня 2024 | 18:44

Жорстока війна забрала життя ще двох Героїв з Волині

Волинь продовжує втрачати найкращих синів на війні з загарбником. Війна забрала життя ще одного Героя з Волині Олега Нестерука, 1967 року народження.

Про це повідомили у Камінь-Каширській громаді. 

Боронячи Україну, обірвалося життя нашого краянина, жителя міста Каменя-Каширського – Нестерука Олега Віталійовича, 1967 року народження.

Воїн помер у шпиталі міста Новомосковськ Дніпропетровської області 24 січня 2024 року. 

«На жаль, клята війна не дозволила бійцю дочекатися миру і спокою, за який хоробро боровся Олег Нестерук. Камінь-Каширська міська рада висловлює щирі співчуття рідним людям Героя. Сил, витримки і Господньої підтримки у час непоправного горя. Герой назавжди у серцях і пам'яті!» - висловлюють співчуття у громаді. 

Деталі та час прибуття скорботного кортежу із воїном на Батьківщину повідомимо додатково.

Життя ще одного молодого Героя з Волині обірвалося на війні, - повідомили у Любомльській громаді.

24 січня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Іванівське, Донецької області, загинув житель с.Скиби – Куць Юрій Олександрович, 2001 року народження.

«Висловлюємо щирі співчуття родині Героя. Розділяємо ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну землю і кожного з нас!» - висловлюють співчуття у громаді.

Про день та час зустрічі захисника буде повідомлено додатково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донеччині загинув 43-річний Герой з Луцька

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити