image
 |  2 2 Грудня 2020 | 12:06

Як підприємець «викачав» із бюджету Підгайцівської громади 7 мільйонів гривень?

Підприємець Сергій Бєлов уклав 21 успішних договорів на ремонтні роботи з Підгайцівською ОТГ на суму 7 мільйонів гривень.

Про це відомо зі сайту Сlarity-project.info.

Підгайцівська громада, яка знаходиться поряд із Луцьком, може похизуватися не тільки своїм великим бюджетом, але і багаторічним сільським головою Юрієм Семенюком.

Однак, якщо проаналізувати укладені договори на ремонтні роботи на території Підгайцівської ОТГ можна помітити, що більшість із них укладено із підприємцями-початківцями, які відносно недавно відкрили підприємця і відразу стають успішними гравцями, правда, тільки на території однієї ОТГ. Співпадіння?

Ще раніше волинські ЗМІ писали про те, як різні підприємці, але з однаковими контактними даними вигравали тендери на різні ремонті роботи. Таким чином, бюджетні кошти «осідали» в кишенях сумнівних підприємців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проти керівників Підгайцівської ОТГ розпочали кримінальне провадження (ДОКУМЕНТ)

Дещо цікава ситуація складається довкола 41 річного підприємця із ФОП Бєлов Сергій Олександрович, зареєстрований в селі Піддубці, Луцького району.

Який за два роки уклав 21 угоду з Підгайцівською ОТГ на ремонтні роботи і так далі. Тільки з початку 2020 року укладено 17 договорів та у 2019 році – 4 договори.

Також із Романівською сільською радою 2 договори на суму 249 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Підгайцівській сільраді під Луцьком приховали інформацію про виділені земельні ділянки за останні 5 років

Також радимо читачам «ВолиньUA» дізнатися, як активними переможцями тендерних процедур у Підгайцівській сільській раді стають підприємці-початківці, які перемагають у всіх тендерних процедурах в допорогових закупівлях до 200 тисяч гривень, мають однакові номери телефонів та відкритті рахунки в одному і тому ж банку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підприємці-початківці «рвуть на шматки» бюджет Підгайцівської сільради?

Дуже багато збігів обставин, які скоріше наводять на думку, що таким чином через підприємців акумулюють кошти з буджету Підгайцівської громади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити