image
 |  4 19 Травня 2020 | 19:58

Політманеври: «Слуги народу» зібралися на закрите засідання, відомі ухвалені рішення

Фракція "Слуга народу" 19 травня зібралася на закрите засідання, на якому було ухвалено низку рішень щодо голосування за законопроєкти.

Збори відбуваються в конгресно-виставковому центрі "Парковий". Як повідомили джерела OBOZREVATEL, зокрема, було вирішено наразі не голосувати за законопроєкт щодо подвійного громадянства.

За словами джерела, ухвалене рішення означає, що його не чіпатимуть і не продовжуватимуть обговорювати у фракції невизначений час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подвійне громадянство – чергова державоруйнівна пропозиція Зеленського, – дисидент Степан Хмара

Зі свого боку, нардеп від "Слуги народу" Олександр Качура повідомив, що на засідання має прибути президент Володимир Зеленський. Але пізніше стало відомо, що він не приїде.

Також, окрім громадянства, очікується обговорення законопроєкту про гральний бізнес та роботу Кабінету міністрів.

Один із нардепів уточнив OBOZREVATEL, що законопроект про громадянство вирішено відкласти і доопрацювати.

Також була порушена проблема комунікації між "слугами народу". У зв'язку з цим вирішено менше писати в соціальних мережах, а більше спілкуватися один із одним вживу, в тому числі з питань законопроектів.

Водночас у своєму телеграм-каналі Качура опублікував звернення до Зеленського з проханням провести внутрішній параймеріз на висунення кандидата в мери Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон про «ведення агресивної війни»: як українських командирів хочуть змусити не стріляти у відповідь?

Як повідомляв OBOZREVATEL, Верховна Рада України 19 травня зняла з порядку денного законопроєкт про подвійне громадянство.

Парламент мав розглянути президентський законопроєкт №2590 про подвійне громадянство в Україні. Водночас, між депутатськими фракціями виникла суперечка щодо ухвалення цього документа.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити