image
 |  2 12 Лютого 2020 | 19:02

Забили на сполох: показали, як луцькі муніципали виривали з рук підприємців свій МАФ

Сталося це орієнтовно в 21-й годині напередодні демонтували та вивезли контейнер муніципальної варти із Центрального ринку у Луцьку. Техніка, з допомогою якої знесли і вивезли МАФ, покинула територію базару пів на десяту вечора. Підприємці залишилися чергувати на ринку. Нагадаємо, люди охороняють територію від 3 лютого, розповів Суспільному підприємець Ігор Дильов. Він каже, що з тієї пори підприємці пильнують ринок цілодобово, бо не погоджуються з рішенням депутатів міської ради, які ухвалили проєкт рішення щодо демонтажу частини ринку на вулиці Глушець, 1.

Пів на восьму вечора на ринку зібралися підприємці. Точну кількість присутніх голова правління ГО «Асоціація захисту прав малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов не назвав. Каже: люди дізналися, що техніка збирається їхати до Центрального ринку.

Голова правління ГО «Асоціація захисту прав малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов: "Чому забили на сполох? Бо стояла техніка – грузовий кран, автомобіль біля 4 гімназії внизу, де риночок. Люди, коли підійшли до водія, він сказав, що на замовлення міськради він там стоїть. Люди захвилювалися, що буде акція якась по демонтажу".

На ринку – поліція, кілька карет швидкої, працівники департаменту муніципальної варти. Двоє працівників, які чекають біля грузового крану, не представляються, не дають відповіді – з якого вони підприємства. Керівниця департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська каже: техніка прибула, аби забрати кіоск муніципальної варти.

Читайте також: Нового голову Волинської ОДА возять на транспорті лісового управління, - депутат

Директорка Департаменту муніципальної варти Луцької міськради Юлія Сиротинська: "Ми знімаємо малу архітектурну форму, яка на праві власності належить департаменту муніципальної варти, має відповідне рішення виконкому і паспорт прив"зки.

- То ви зараз з цією метою тут?

– Так!

- Чи ще, можливо, будуть якісь роботи?

- З цією метою.

Поліцейський Сергій Козак говорить – поліція на ринку забезпечує порядок, бо, продовжує, була певна напруга.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити