image
 |  5 20 Лютого 2023 | 12:21

Загроза з моря: скільки ракетоносіїв вивела Росія у понеділок

Небезпека російських ракетних атак із моря залишається. Хоча загарбники відвели більшість своїх ракетоносіїв у пункти базування.

На ранок 20 лютого, у Чорному морі перебуває лише один підводний носій "Калібрів". Про це в ефірі національного телемарафону розповіла керівниця об'єднаного пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк, передає Gazeta.ua.

"Вони можуть завдавати точкових ракетних ударів. Виявлення пусків ракет із підводних човнів дуже ускладнене для нашої протиповітряної оборони", ‒ сказала Гуменюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ відбили ворожі атаки у трьох областях: Генштаб розповів про ситуацію на усіх напрямках

За її словами, ситуація на південному фронті нині складна, але контрольована Силами оборони. Однак, ворог продовжує обстрілювати мирні населені пункти, намагаючись у такий спосіб тиснути на українських військових.

"Маємо обстріли правобережжя Дніпра із застосування фосфорних і запальних боєприпас. На жаль, є троє загиблих і вісім поранених людей, усім травмованим надана допомога, вони перебувають під наглядом лікарів", ‒ зазначила Гуменюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити