image
 |  5 14 Квітня 2020 | 15:50

Заїжджі чиновники Волинської ОДА паркуються, плюючи на ПДР? (ФОТО)

Сьогодні вдень, 14 квітня, у пішохідній зоні біля центрального входу у Волинську обласну державну адміністрацію помітили припаркований з порушенням позашляховик.

Фото виданню "Під прицілом" надіслав один із постійних читачів, який став очевидцем зухвалого паркування.

На фото видно, що власник автомобіля припаркував його прямо на тротуарній бруківці біля входу до установи, порушуючи цим правила дорожнього руху.

Варто зауважити, що біля площі перед Волинською ОДА, встановлений знак "В'їзд заборонено".

Як зазначає очевидець, автомобіль належить одному з новопризначених чиновників ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуги народу» вирішили, що економити на своєму утриманні недоречно, - депутат Волиньоблради про зміни до бюджету

"Тобто, у той час, доки місто витрачає чималі кошти на наведення благоустрою та впорядкування територій, обласні чиновники дозволяють собі таким пафосним чином порушувати правила дорожнього руху та паркувати автомобілі на бруківці...

"Виникають питання до голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, чому його підлеглі дозволяють собі такі зухвалі порушення, а також до поліції Волині, чому вони не реагують на інциденти, адже це неприпустима ситуація", - йдеться в повідомленні.

Водночас, як стало відомо «ВолиньUA» із власних джерел, зафіксованим на фото позашляховиком наразі користується сам голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

У будь-якому разі, мабуть, чиновникам із Луганщини, які останнім часом заполонили наш край, невтямки, що на Волині вести себе настільки зухвало й по-хамськи просто не прийнято...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На «бесі» і з наркотиками: у Луцьку патрульні спіймали підозрілих чоловіків (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити