image
 |  2 15 Червня 2021 | 21:21

ЗНО: на тестування з географії не з'явилися більше третини лучан (ВІДЕО)

З 270 учасників, які зареєструвалися на ЗНО з географії та мали складати тести у луцькій гімназії №18, не з'явилися на пункт тестування 35%.

Про це заявив Суспільному директор гімназії Сергій Скороход.

Нагадаємо, що тестуванням із географії 15 червня завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Як розповіла завідувачка центру ЗНО на Волині Алла Корнейко, цього дня в області відкрили 27 пунктів тестування.

На базі Луцької гімназії № 18 тести з географії складали у 18 аудиторіях. З 270 учасників, які зареєструвалися на ЗНО з географії та мали складати тести у гімназії №18, 35% не з'явилися на пункт тестування, — каже Сергій Скороход. Ті, хто прийшли, мали на виконання завдань із географії дві з половиною години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 200 кілометрів за п'ять днів: у Луцьку стартував велопробіг на підтримку прав людини (ВІДЕО)

 Учасники тестування виконували 54 завдання. Максимальна сума балів, яку вони могли набрати – 90. По завершенню тестування експертна комісія, надала пропозицію мінімального прохідного балу, який прирівняний до ста балів за шкалою 100-200, — розповіла завідувачка центру ЗНО та моніторингових досліджень в області Алла Корнейко.

Також учасники ЗНО можуть зараховувати результати, отримані під час тестування, як ДПА з географії за шкалою 1-12 балів.

Додаткова сесія ЗНО стартує 29 червня, а 30- ого відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання для вступу в магістратуру, — каже Алла Корнейко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині закладчик потрапив за ґрати на 9 років

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити